Servicii Curatenie Generala Alba Iulia

Transilvania Servicii Curatenie Deratizare si Dezinsectie

Curatenie Generala Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii Curatenie Generala Alba Iulia: Transilvania Servicii Curatenie Deratizare si Dezinsectie .

Transilvania Servicii Curatenie Deratizare si Dezinsectie 

0757.462.862 / 0771.408.239


Puncte de lucru 

Alba Iulia, Str. Vasile Goldis 22 (Birou)

Alba Iulia, Str. Morii 8 (Depozit)


Program

Luni - Vineri: 09 : 00 - 18 : 00


Despre noi

Companie administrata de un colectiv tanar si activ in industria de curatenie din anul 2005. In cei 18 ani de activitate am participat la numeroase cursuri de specializare, am obtinut diplome pentru functiile de agentie de curatenie si DDD, am fost prezenti la marojitatea targurilor si expozitiilor din industira de curatenie atat in tara cat si la cele mai importante din Europa.

fotojet_11_1200Dupa aproape 20 de ani de activitate, odata cu evolutia pietei de curatenie in Romania si influentelor externe, „femeia de serviciu” s-a transformat in „agent de curatenie calificat”. Noi am tinut ritmul, am investit si investim in continuare resurse importante in know-how-ul companiei, in tehnologizarea dotarilor, am participat la majoritatea evenimentelor importante (cursuri de calificare si perfectionare, targuri si expozitii, training-uri etc.). Suntem pregatiti sa onoram absolut orice contract in cel mai scurt timp.


 MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra consta in respectarea cu strictete a termenelor de executie a lucrarilor si a cerintelor fiecarui client fara a face rabat de la calitatea serviciilor oferite. Stransa implicare cu factorii activi ai proiectelor (consultanti, executanti, beneficiari, investitori) si experienta acumulata de-a lungul timplului ne fac sa gasim “Solutia optima” pentru fiecare situatie in parte.


OBIECTIVELE NOASTRE

Obiectivul de baza este satisfacerea cerintelor clientilor, cu respectarea cerintelor legale si reglementarilor aplicabile din domeniul calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala pentru sectoarele in care activam. Serviciile noastre sunt in conformitate deplina cu Standardele profesionale, insa sunt complet orientate pentru a reflecta asupra fiecarei situatii pentru care suntem solicitati.


SERVICII DE CURATENIE

Intr-o piata dinamica, bombardata de “oferte speciale”, am ales sa prestam o gama diversificata si bine selectata de servicii de curatenie. Dupa 18 ani de activitate ne permitem sa folosim termenul de „profesionalism” in activitatiile de curatenie prestate.  Fiecare serviciu din oferta noastra a fost bine studiat si perfectionat in decursul anilor.


 SERVICII PARDOSELI

Oferim servicii reconditionare, decapare si sigilare sau intretinere pentru toate tipurile pardoseli. Detinem echipamente de ultima generatie pentru a face fata la orice provocare in industria reconditionarii pardoselilor. Colaboram cu cei mai mari producatori de lacuri, impregnanti, detergenti, sigilanti pentru pardoseli la nivel global.

 


 CONTROL DAUNATORI 

Ai probleme cu daunatorii? Oferim servicii complete de control al daunatorilor, servicii deratizare, servicii dezinsectie, servicii dezinfectie, servicii de control al pasarilor, tratamente fitosanitare si controlul daunatorilor lemnului

Galerie foto