Firma curatenie Timisoara

Firma curatenie Timisoara

Firma curatenie TimisoaraDaca aveti nevoie de servicii de curatenie profesionale si va aflati in zona noi va recomandam o firma curatenie Timisoara. Mai jos va oferim mai multe sfaturi si sugestii pentru a putea sa faceti repede curatenie.

Faceti-va patul chiar inainte sau dupa dusul de dimineata. Un pat ingrijit va va inspira sa va ocupati imediat de alte lucruri aflate in dezordine. Desi cearsafurile si pernele ar putea sa nu para o prioritate majora pe masura ce va grabiti sa lucrati, salariul vine la sfarsitul zilei, cand va duceti  inapoi in patul dezordonat.

Firma curatenie Timisoara - recomandari pentru curatenie

Stergeti praful

Dupa ce va deconectati calculatorul, stergeti tastatura cat mai bine si cu foarte mare atentie.

Utilizati o substanta de stergare universala, cum ar fi servetelele de dezinfectare, pentru a curata si dezinfecta tastatura si fiecare parte a monitorului, cu exceptia ecranului. Nu uitati sa deconectati tastatura inainte de curatare.

Indepartati amprentele si petele de pe ecran cu o carpa uscata sau usor umeda din microfibra. Nu utilizati niciun fel de detergenti chimic pe ecran.

Curatati oglinzile de praf

Cand sunteti la telefon cu soacra  si va spuna una dintre povestile ei nesfarsite pentru a saptea oara, scoate-ti o laveta si curata-ti oglinzile.

Pastrati manusi de curatenie, lavete sau o carpa din microfibra intr-un sertar de la masauta de noapte, pentru a va putea curata rapid noptierele, dulapul si zona de la capatul patului.

Utilizati uscatorul de par pentru a indeparta praful de pe draperiile si perdelele delicate.

Indepartati sau atarnati imbracamintea si puneti bijuteriile la locul lor.

Stergeti saptamanal de praf toate suprafetele - inclusiv electronice, carti, rame de tablouri, pervazuri si cornise, si varfurile de rame de usa - si eliminati toate panzele de paianjen.

Aspirati sau stergeti podelele sau aspirati mocheta (cinci minute).

Aruncati revistele vechi (un minut)

Stergeti mastile comutatoarelor, broastele de la usi si manerele de usa (un minut)

Stergeti si dezinfectati telefonul (30 de secunde)

Goliti cosul de gunoi (20 de secunde)

Aspirati orificiile de incalzire si aer conditionat si interiorul dulapului (trei minute)

 

Fiecare sezon

Spalati interiorul ferestrelor (15 minute)

Trageti patul si rasuciti salteaua (cinci minute)

Spalati suportul pentru saltele si marginile de praf.

Cea mai mare greseala pe care o fac oamenii este curatarea fiecarei camere in parte (acest lucru se numeste "curatarea zonei"). E mult prea lent! Puteti sa va curatati bucataria in patru ore sau sa va curatati intreaga casa de sus in jos in patru ore, spune expertii in curatenie. O multime de oameni sunt prinsi concentrandu-se pe o zona - sa zicem, sa facem o treaba superba de curatare a etajerelor - si sa nu ajungem niciodata in aragaz, ca sa nu mai vorbim de camera urmatoare. In realitate, doar stergerea lucrurilor si trecerea rapida si eficienta prin fiecare camera este suficienta.

Majoritatea profesionistilor sunt in favoarea "curatarii sarcinilor": finalizarea unei sarcini, cum ar fi praful, in intreaga casa, inainte de a incepe urmatorul pas. Veti face o mica plimbare, deci este un antrenament foarte bun, sustin expertii si credem ca este mai rapid pentru ca sunteti in miscare continua. Urmati acesti sapte pasi si intreaga dvs. casa va straluci in patru ore daca sunteti incepator, doua si jumatate odata ce ati devenit pro.