Servicii curatenie Bucuresti

Servicii curatenie Bucuresti

Servicii curatenie BucurestiVa recomandam cele mai bune servicii de curatenie Bucuresti.

Curatarea casei dvs. pare o sarcina destul de simpla, dar cand va asezati sa va ganditi, de unde incepeti? Si cum curatati o toaleta? Vom lucra intr-un proces simplificat, care pare destul de usor pentru a ii face fata si pentru a va bucura instantaneu. Odata ce incepeti, nu veti dori sa va opriti pana cand intreaga casa nu va fi curata.

Servicii curatenie Bucuresti - pasi pentru o curatenie eficienta

Efectuarea unui plan

Decideti cat de curata doriti sa fie casa dvs. si cat timp aveti. Acest lucru va va ajuta sa decideti cum sa configurati programul de curatare. Fii sincer cu tine insuti despre ce poti sa faci, cat de mult timp ai si cat de motivat te simti.

Lucrati de sus in jos, daca este posibil. Nu doriti sa  aspirati si apoi sa obtineti dare de-a lungul podelei sau sa stergeti praful pe zonele curatate anterior. Daca nu aveti prea mult timp, incepeti cu dezordinea in primul rand si faceti-va drumul la lucruri mai serioase de acolo.

Pentru persoanele ocupate, este mai bine sa faceti cate ceva in fiecare zi, astfel incat munca sa nu se cumuleze, de asemenea, si sa aveti o zi mare de curatare de cateva ori pe luna. Ce stil preferati depinde de dvs. (daca nu aveti colegii de camera, desigur).

Aveti intotdeauna o lista de verificare pentru curatenie si un plan de atac. Aflati care sunt camerele pe care intentionati sa le incepeti si finalizati curatenia. Acest lucru va ajuta la accelerarea procesului si va asigura ca nu va dublati eforturile, mai ales daca mai mult de o persoana este implicata in curatenie.

Efectuati un plan astfel incat sa puteti aspira, sa stergeti si sa spalati cu mopul toate camerele deodata (si astfel incat apa calda sa nu se raceasca) si nu trebuie sa treceti de la o sarcina la alta.

Lista de sarcini de mai jos poate servi ca o lista generala de verifica, desi acestea nu trebuie completate toate in mod obligatoriu.

Incercarea de a delega sarcini. Daca locuiti impreuna cu alte persoane, curatarea casei nu ar trebui sa fie exclusiv responsabilitatea dvs.! Este posibil sa trebuiasca sa va ocupati de conducere prin stabilirea unui program de curatenie rotativ, dar este mult mai bine decat sa faceti singuri aceasta activitate.

Asigurati-va ca sarcinile atribuite sunt adecvate varstei - adica copiii de varsta scolara pot sa-si curete podeaua  in dormitor, adolescentii pot curata garajul sau baia etc.

Curatati toaleta. Ugh. Curatarea toaletei este una dintre cele mai urate sarcini, deci este mai bine sa o rezolvati cat mai curand posibil. Aruncati-va o pereche de manusi de cauciuc  in maini(nu cele pentru mancaruri) pentru a va mentine mainile departe de murdarie si bacterii si curatati toaleta cu un burete si apa calda pentru a slabi mizeria. Lasati ca totul sa se inmoaie in apa fierbinte.  Dupa aceea, curatati toaleta in interiorul vasului si in jurul capacului. Lasati sa se inmoaie un minut si apoi  curatati cu o perie de toaleta. Cand ati terminat, dati-i o culoare.

Cand ati terminat cu vasul, reveniti la suprafetele exterioare. Folositi un spray dezinfectant si stergeti cu prosoape de hartie.