Servicii Curatenie Generala Targu Jiu

ABLUDISTRIB S.R.L.-D

Curatenie Generala Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii Curatenie Generala Targu Jiu: ABLUDISTRIB S.R.L.-D.

   ABLUDISTRIB S.R.L.-D va ofera servici de curatenie in case, birouri, banci, institutii publice, spatii comerciale, hale, unitati industriale – servicii de curatenie personalizate, personal calificat, echipamente si consumabile profesionale – servicii complete, flexibile si adaptate cerintelor fiecarui beneficiar!

Folosim o gama de produse profesionale si semiprofesionale, de cea mai inalta calitate, toate acestea pentru satisfactia clientilor nostri.

Oferim servicii de curatare a tapiteriei auto, mochete, covoare, canapele, fotolii, saltele de pat.

De asemenea, avem oferte personalizate pentru asociatii de locatari.

  Firma noastra de curatenie este una flexibila cu un program non-stop, adaptandu-se la programul dumneavoastra indiferent de zi, saptamana sau perioada anului. Principalele nostre calitati sunt promptitudinea si discretia, prezentandu-va ofertele noastre de pret personalizate in cel mai scurt timp.

  Puteti alege societatea noastra pentru ca respectam orice client, fara nicio discriminare si tinem cont de toate solicitarile acestora, oferim sicuranta, promptitudine, comunicare, dar mai ales seriozitatea maxima cand vine vorba de proiect. Toti angajatii nostrii sunt profesionisti, de aceea nu suntem o simpla firma de curatenie.

  Firma noastra de curatenie din Targu Jiu va garanteaza calitatea serviciilor prin recomandarile clientilor nostri. Echipa noastra va asigura neconditionat, prin contract, calitatea si promptitudinea serviciilor, iar solutiile de rezolvare a problemelor vor fi optime, fiind încredintate profesionistilor nostrii.

  Oferim solutiii pentru orice problema ridicata de complexitatea activitatii de curatenie, în functie de mediul, de varietatea suprafetei de curatat si de diversitatea materialelor de întretinut, cu respectarea standardelor de calitate impuse de Comunitatea Europeana.

                 

Servicii

 • Curatenie de intretinere
 • Curatenie generala
 • Curatenie birouri
 • Curatenie targuri sau expozitii
 • Curatenie cabinete medicale
 • Curatare marmura
 • Curatenie evenimente speciale
 • Curatenie dupa constructor
 • Curatare fatade
 • Curatare tapierii auto
 • Curatire canapele, saltele, fotolii si covoare.

  Pentru a obtine un ambient si climat de calitate superioara, care este placut ochiului, pentru intretinerea si conservarea imobilelor, folosim echipamente, detergenti si solutii biodegradabile, performante, de ultima generatie, conform noilor tehnologii aparute in domeniul serviciilor de curatenie, mediul inconjurator fiind una dintre principalele noastra preocupari.

             

Parteneri

LIDL TARGU-JIU

RNP ROMSILVA ADMINISTRATIA NATIONALA DEFILEUL JIULUI

RADIO INFINIT TARGU-JIU

ING BANK TARGU-JIU

TATICOOL SHOP