Servicii Curatenie Generala Alexandria

FloryOan Distribution SRL

Curatenie Generala Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii Curatenie Generala Alexandria: FloryOan Distribution SRL.

   Evidentiem faptul ca produsele de curatenie si dezinfectare folosite in mod curent,nu mai sunt eficiente in indepartarea microorganizmelor si agentilor patogeni oportunisti,conceptul acestor produse noi pe care am reusit sa le introducem pe piata este acela de a gestiona microbii in scopul obtineri unei comunitati sanatoase.
 
   Dupa o scurta perioada de timp,reusim extinderea activitati prin profesionalizm si cu ajutorul personalului tanar si dornic de a ne ridica la stardarde calitative.
   Dispunand de tehnologii avansate si un personal calificat,primul pas pentru extinderea activitati a fost prestare servicii curatenie.
   
   Oferim pe piata o abordare noua,ofertele noastre de pret fiind negociabile.
   Ne dorim sa devenim partenerul dumneavoastra,deschizand un nou sector de activitate DDD (Deratizare-Dezinfectie-Dezinsectie).
   Curatenia face parte din viata cotidiana a tuturora.
   
   Prin aceste trei activitati,distributie produse curatenie,servicii curatenie si ddd,ajungem la obtinerea unui ambient de lucru placut pentru intretinerea si conservarea imobilelor prin folosirea de tehnologie avansata.
   Obiectvul nostru este sa cladim parteneriate pe termen lung,oferind clientilor nostri o experienta unica si satisfactie deplina.
   
 
 
   Clienti nostri stiu ca se pot baza pe noi in orice situatie.
   Avem o foarte mare pricepere si experienta in tot ceea ce facem si asta nu doar o spunem noi,ci CONVINGETI-VA !
 
   Oferim relati de specializare privind procedurile de curatare si compatibilitate ale detergentilor pe diverse tipuri de suprafete,in asa fel incat eficienta folosiri produselor precum si atingerea rezultatelor,sa se obtina in termen cat mai scurt cu putinta si costuri cat mai reduse.
 
floryoan distribution
 

Servicii

   O echipa formata din personal calificat selectionat si format in acest sector,pentru a obtine un rezultat rapid si eficient,avand un obiectiv de a oferii servicii de calitate.

   Prestam servicii pe raza judetului Teleorman - curatenie generala si de intretinere cat si dezinfectie,dezinsectie,deratizare.

   Serviciile sunt disponibile atat persoanelor fizice cat si celor juridice.
   Obiectivul nostru este sa oferim cea mai buna relatie intre calitate-pret.
   Pentru a putea duce la bun sfarsit obiectivul nostru am invatat de la clienti nostri ca serviciile trebuiesc adaptate dupa necesiate.
   
   Din acest motiv venim cu aceste oferte personalizate pentru fiecare client.
   Folosim aparatura moderna,produse calitative si adegvate pentru fiecare suprafata in parte.
   Optati pentru o viata mai curata pentru familia dumneamoastra.

 

Galerie foto