Servicii Curatenie Generala Constanta

Curatenie Generala Constanta

Curatenie Generala Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii Curatenie Generala Constanta: Curatenie Generala Constanta.


Servicii profesionale de curatenie Constanta

Despre Noi

Orice locuinta are nevoie de curatenie periodica cel putin o data la trei luni, iar serviciile de curatenie specializata sunt alegerea ideala pentru curatenia generala. Noi venim in ajutor cu cele mai bune solutii de curatenie si cu personal calificat astfel incat sa va oferim un mediu placut si curat. Fiecare locatie este diferita de altele si, de aceea, oferim servicii profesionale personalizate nevoilor dumneavoastra.

Curatenie rezidentiala Constanta curatenie la domiciliu (apartamente, case, vile), curatenie scari de bloc, curatenie dupa constructor/ dezvoltator, spalare fatade cladiri, terase si garduri din piatra cu turbo jet.

Curatenie comerciala Constanta curatenie spatii de birouri, spatii comerciale, firme, cabinete medicale & curatenie hoteluri, residence, pensiuni si restaurante.

Servicii

Servicii de curatenie: operatiuni de intretinere a locuintelor cu frecventa zilnica, bisaptamanala sau saptamanala sau operatiuni de curatenie generala a locuintelor:

Noile metode de curatare vizeaza o abordare alcatuita din ingrediente si diferite procedee care se axeaza atat pe sanatatea utilizatorilor, cat si pe grija indreptata catre mediul inconjurator. Utilizarea produselor si aparaturii ecologice se eviaa folosirea produselor care contin substante chimice toxice, care prin descompunere si evaporarea in aerul interior a unor compusi organici cauzatori de afectiuni dermatologice si respiratorii.

Beneficiile utilizarii produselor ecologice :

  • crearea unei bariere anitbacteriene;
  • eficienta igienizarii si curateniei;
  • calitatea aerului este optimizata;
  • locuinta si spatiile de lucru curate si sanatoase.

Galerie foto