Servicii Curatenie Generala Craiova

ROWERCLEAN

Curatenie Generala Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii Curatenie Generala Craiova: ROWERCLEAN.

SC ROWER IMPEX SRL CRAIOVA este specializata in prestarea de servicii complete de curatenie desfasurandu-si activitatea atat in domeniul privat cat si in cel public.
Prin flexibilitatea serviciilor oferite, dotarea de ultima generatie precum si pregatirea continua a personalului, imbunatatim permanent calitatea serviciilor de curatenie oferite.


Servicii

    Tratament recuperare intretinere pentru marmura, granit, gresie, parchet etc.
Dintre lucrarile efectuate cu aparatura profesionala pentru a intretine parchet, gresie, mozaic, granit, marmura enumeram: spalare si lustruire pardoseli, decapare, ceruire si lustruirea pardoselilor, curatare mecanizata si cristalizarea pardoselilor din marmura si tratarea cu polish acrilic pentru pardoseli neporoase, slefuire, cristalizare, ceruire si lustruire.

    Cristalizare marmura - travertin
Pentru a reda luciul perfect unei podele placata cu marmura sau travertin.

    Curatat si spalat geamuri, pereti lavabili, copertine, firme la inaltime, alpinism utilitar
Curatatul si spalatul geamurilor, copertinelor, peretilor lavabili se face folosind substante degresante si anticalcar. Lucrul la inaltimi foarte mari este asigurat de catre alpinisti utilitari.


    Curatare si spalare ecologica pe loc covoare, mochete si tapiterii
Curatarea se face in functie tipul de tesatura si de gradul de murdarire prin injectie-extractie sau curatare uscata.
Curatam orice tip de pete: pete organice, pete de cafea, guma de mestecat, ulei vegetal, &c.

    Curatenie generala si de intretinere
Curatinia periodica sau generala poate fi desfasurata atat ziua cat si noaptea, in timpul sau in afara orelor de program.
Facem umatoarele operatii, fara a ne limita: sters prafului de pe mobilier, spalat vese, spalat, dezinfectat si odorizat grupuri sanitare, intretinut pardosele, curatat praful de pe tocarie, usi, plinte, curatat rame tablouri, &c.

    Spalatorie covoare cu colectare/livrare la domiciliu/firma,in Craiova si imprejurimi
Daca sunteti prea ocupati sau pur si simplu nu vreti sa va intre cineva strain in casa/firma, NOI avem serviciul de spalare covoare cu colectare si livrare la domiciliu sau firma clientului.

    Aspirat si spalat pe loc jaluzele verticale, cu masina profesionala
Curatarea jaluzelelor verticale, spalarea si uscarea sunt operatiuni complexe, pe care firma noastra le face cu masini speciale, detergenti si solutii tehnice, adaptate tipului de material specific jaluzelelor. Operatiile de curatare, spalare si zavantare sunt facute fara a fi nevoie de demontarea si montarea jaluzelelor.

    Curatenie dupa constructor
Curatenia dupa contructori, la exteriorul cladirii cat si la interior presupune si nu se limiteaza la: curatat resturi de moloz, curtat vopsea, curatat scari si balustrade, curatat terasa, igienizare grupuri sanitare, &c.

    Ceruit si lustruit linoleum, parchet laminat si suprafete dure (rezistente la apa)
Intretinerea pardoselilor prin ceruire, lustruire si polisarea parchetului, linoleumului, granitului si marmurei.

    Curatarea si spalarea aparatelor de aer conditionat interior si exterior
Curat instalatii de aer conditioinat, curatare si igienizare filtre AC

    Servicii dezinsectie si deratizare
Dezinsectia si detarizarea se face folosind solutii speciale ce au avizul Ministerului Sanatatii, pentru eliminarea insectelor: furnici, tantari, muste, gandacul de bucatarie si eliminare rozatoare. Serviciile noastre se pot aplica cu succes pentru deratizare si dezinsectie cluburi private, complexe sportive, terenuri de tenis, case, proprietati private, terase, baruri, camine, bucatarii, &c.
    
    Detasare sau preluare personal de intretinere
Daca doriti externalizarea serviciilor de intretinere, putem face preluarea personalului de intretinere impreuna cu toate responsabilitatile care decurg.

    Intretinerea aparatelor sanitare si electrice
Operatia de intretinere curatenie aparate sanitare si electrice este facuta de de o echipa de specialisti, instruiti in domeniu. Garantam aparatele asupra carora are loc aceasta operatie, si raspundem de personal in cazul unor accidente neplacute.

    Amenajarea si intretinerea spatiilor verzi si a gradinilor
Pentru gradini si spatii verzi bine intretinute, efectuam operatii ca: tundere gard viu, tuns gazon, ingrijire pomi si arbusti ornamentali, replantare gazon, reparatii cu samanta de gazon, intretinere flori, ingrijire alei, intretinerea dispozitivelor de udat.
    
    Dotarea si furnizarea cu echipamente si consumabile de curatenie
Pentru dotarea cu echipamente de curatenie, vindem sau inchiriem sisteme moderne de igiena pentru grupuri sanitare precum: distribuitoare prosoape, servetele din bumbac sau hartie, distribuitoare hartie igienica, dozatoare sapun lichid, spuma sau crema, sisteme impotriva mirosurilor neplacute si pentru odorizare grupuri sanitare, holuri, sali de conferinta, &c, carpete profesionale anti-praf.
    
    Servicii dezapezire
Rower Impex SRL realizeaza pe timpul sezonului rece operatiuni de dezapezie, la cerere sau pe baza de abonament, atat mecanizat cat si manual, pentru cai de acces, trotuare, parcari si curti, precum si doborarea turturilor de gheata.

Galerie foto