Servicii Curatenie Generala Floresti

Magic Speed Cleaning

Curatenie Generala Floresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii Curatenie Generala Floresti: Magic Speed Cleaning.

curatenie floresti

Despre Noi

Oferim servicii de curatenie, de la curatenii generale, curatenii dupa constructor, curatenii de intretinere, spalat mochete, tapiterii atat pentru case, apartamente, scari de bloc cat si pentru spatii comerciale.

Orice locuinta are nevoie de curatenie periodica cel putin o data la trei luni, iar serviciile de curatenie specializata sunt alegerea ideala pentru curatenia generala. Noi venim in ajutor cu cele mai bune solutii de curatenie si cu personal calificat astfel incat sa va oferim un mediu placut si curat. Fiecare locatie este diferita de altele si, de aceea, oferim servicii profesionale personalizate nevoilor dumneavoastra.

servicii curatenie cluj floresti

Suntem oricand disponibili sa venim in intampinarea dumneavoastra prin organizarea si managementul activitatii de curatenie in punctele in care dumneavoastra aveti nevoie.

curatenie scari de bloc, case vile apartamente floresti cluj

Echipamentele si produsele folosite de compania noastra cuprind o gama larga de aspiratoare pentru spalarea si aspirarea covoarelor/mochetelor, echipamente de curatare si lustruire a suprafetelor de trafic de orice tip, precum si alte utilaje necesare curateniei si intretinerii interioarelor.

curatenie generala floresti cluj

Redam stralucirea oricarui tip de spatiu: bucatarie, baie, living, hol, birou, spatii proaspat renovate, spatii in care au loc evenimente, expozitii, targuri, birouri, spatii comerciale, depozite, santiere si multe altele. Fiecare etapa a curateniei generale se realizeaza cu ajutorul unor produse biodegradabile, astfel ca nu se vor utiliza produse care sa dauneze mediului inconjurator sau animalelor de companie din spatiile clientilor.

  • servicii de curatenie industriala
  • servicii de curatenie rezidentiala
  • servicii de curatenie dupa constructor
  • servicii de curatare pardoseli, mochete, covoare
  • servicii de curatare tapiterii din textil sau piele

servicii curatenie case vile floresti

Curatenie generala si de intretinere spatii comerciale, birouri

Curatenie generala locuinte, case, vile, apartamente

Curatenie scari de bloc, asociatii de proprietari

Curatenie dupa petreceri, evenimente, expozitii

Curatenie industriala, hale, depozite