Servicii Curatenie Generala Focsani

Euro Cleaners

Curatenie Generala Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii Curatenie Generala Focsani: Euro Cleaners.

EURO CLEANERS
Servicii profesionale de curatenie Focsani
0723.310.477 / 0764.186.281

Despre Noi

servicii de curatenie generala focsaniEuro Cleaners va ofera o gama variata de servicii de curatenie considerand ca asigurarea unor servicii prompte si cultivarea unor relatii comerciale bazate pe profesionalism, rapiditate si profesionalism sunt conditiile fundamentale pentru dezvoltarea unei retele cat mai solide de colaboratori. 

Suntem o companie specializata in curatenie interioara si spalare geamuri (birouri, apartamente, hoteluri si vile), asigura o gama variata de servicii de menaj, servicii de curatenie post construct, atat pentru persoanele juridice, cat si pentru persoanele fizice.

Angajatii nostri sunt instruiti si familiarizati cu cele mai noi procedee, metodologii, solutii si echipamente din domeniu. Prin flexibilitate, dotare tehnica de ultima ora, pregatire permanenta a personalului, promptitudine si discretie, imbunatatim permanent calitatea serviciilor oferite.

Echipamentele si produsele folosite de compania noastra cuprind o gama larga de aspiratoare pentru spalarea si aspirarea covoarelor/mochetelor , echipamente de curatare si lustruire a suprafetelor de trafic de orice tip, precum si alte utilaje necesare curateniei si intretinerii interioarelor.

Solutiile ecologice si echipamentele folosite de noi sunt profesionale si respecta normele U.E. Detergentii folositi nu dauneaza sanatatii si mediului inconjurator, fiind avizati de catre Ministerul Sanatatii.

servicii curatenie focsani

Servicii de curatenie

Curatenie civila
Servicii profesionale de curatenie pentru apartamente, vile si case de vacanta la preturi avantajoase.

Curatenie birouri & spatii comerciale
Curatenie generala si de intretinere pentru sedii de firma, birouri, magazine, institutii publice si alte spatii comerciale.

Curatenie industriala
Curatenie si igienizare profesionala dedicata halelor, depozitelor si spatiilor de productie.

Curatenie spatii sanitare
Servicii profesionale de curatenie si igienizare a farmaciilor, clinicilor medicale si a cabinetelor stomatologice.

Mocheta & covoare
Curatare mecanizata a mochetelor si covoarelor cu uscare rapida, la domiciliul/spatiul clientului.

Curatare tapiterii
Curatare mecanizata si igienizare a tapiteriilor de orice fel, cu uscare rapida, la domiciliul clientului.

Galerie foto