Servicii Curatenie Generala Focsani

Euro Cleaners

Curatenie Generala Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii Curatenie Generala Focsani: Euro Cleaners.

                         

                Cu noi veti scapa de o grija si veti castiga un lucru de care sa va bucurati: timp!

images_4 Obiectivul nostru este reprezentat de  desfasurarea activitatii in cat mai multe judete, target-ul fiind acoperirea la nivel national.

 Euro Cleaners va ofera o gama variata de servicii de curatenie considerand ca asigurarea unor servicii prompte si cultivarea unor relatii comerciale bazate pe profesionalism, rapiditate si profesionalism sunt conditiile fundamentale pentru dezvoltarea unei retele cat mai solide de colaboratori.

 Suntem o companie specializata in curatenie interioara si spalare geamuri (birouri, apartamente, hoteluri si vile), asigura o gama variata de servicii de menaj, servicii de curatenie post construct,  atat pentru persoanele juridice, cat si pentru persoanele fizice.

 Angajatii nostri sunt instruiti si familiarizati cu cele mai noi procedee, metodologii, solutii si echipamente din domeniu. Prin flexibilitate, dotare tehnica de ultima ora, pregatire permanenta a personalului, promptitudine si discretie, imbunatatim permanent calitatea serviciilor oferite.

 images_2_01 Echipamentele si produsele folosite de compania noastra  cuprind o gama larga de aspiratoare pentru spalarea si aspirarea covoarelor/mochetelor , echipamente de curatare  si lustruire a suprafetelor de trafic de orice tip, precum si alte utilaje necesare curateniei si intretinerii interioarelor.

 Solutiile ecologice si echipamentele folosite de noi sunt profesionale si respecta normele U.E.

 Detergentii folositi nu dauneaza sanatatii si mediului inconjurator, fiind avizati de catre Ministerul Sanatatii.

 

Servicii

 

Curatenie civila :  

  • Garsoniera :                 180-300 RON
  • Apartament 2 camere :   250-400 RON
  • Apartament 3 camere :   350-500 RON
  • Apartament 4 camere :   400-600 RON

Case si vile : Tariful se negociaza in functie de suprafata si complexitatea lucrarii.

asasad_400_01

 

Curatenie birouri, sedii de firme, institutii, etc.:

   Pret lucrare:   3,7 RON/mp

  • Tarifele se negociaza in functie de suprafata, grad de murdarie si numar de personal necesar
  • Pentru lucrarile pe baza de contract tariful se negociaza in functie de frecventa lucrarilor si numarul de personal necesar.Pe toata perioada de derulare a contractului utilajele si accesoriile necesare serviciilor de curatenie vor ramane in custodia clientului.

 

untitled_400_04

 

Curatenie Industriala :

  • Pret lucrare:   4 RON/mp
  • Preturile pot varia in functie de gradul de murdarie, suprafata, complexitatea lucrarii si numarul de personal necesar

23131_400

 

Galerie foto