Servicii Curatenie Generala Mioveni

Firma Curatenie Mioveni

Curatenie Generala Mioveni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii Curatenie Generala Mioveni: Firma Curatenie Mioveni.


Servicii profesionale de curatenie in  Arges

Despre Noi

Orice locuinta are nevoie de curatenie periodica cel putin o data la trei luni, iar serviciile de curatenie specializata sunt alegerea ideala pentru curatenia generala. Firma noastra va vine in ajutor cu cele mai bune solutii de curatenie si cu personal calificat astfel incat sa va oferim un mediu placut si curat. Fiecare locatie este diferita de altele si, de aceea, oferim servicii profesionale personalizate nevoilor dumneavoastra.
 
Oferim servicii profesionale de curatenie pentru case, vile, apartamente, birouri, show-roomuri, spatii comerciale, cabinete medicale, scoli, afterschool-uri, farmacii. Folosim produse profesionale si aparatura de ultima generatie printre care: monodisc pentru curatarea pardoselilor, aspirator cu injectie extractie pentru eliminarea petelor dificile de pe mochete, covoare, tapiterii, robot automat pentru curatarea geamurilor.
 
Oferim servicii profesionale de curatenie in  Arges
 
 
Echipa noastra va ofera consultanta gratuita prin trimiterea unui reprezentant la locul pe care doriti sa-l curatati. Astfel, va putem ajuta cu informatii mai clare despre durata procesului, calculul pretului sau orice nelamurire pe care doriti sa o clarificati.
 

 

 

Servicii

  1. Curatenia Generala
  2. Curatenia de Intretinere
  3. Curatenia dupa Constructor
  4. Curatenia dupa Evenimente
  5. Curatare mochete si covoare
  6. Curatare tapiterie si interior autoturisme
  7. Curatenie BIO