Servicii Curatenie Generala Timisoara

Arimpex

Curatenie Generala Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii Curatenie Generala Timisoara: Arimpex.

 ar7_400_01       Societatea ARIMPEX SRL are ca domeniul de activitate prestarea de servicii de curatenie si intretinere inca din anul 1993.

      Experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, ne permite sa oferim clientilor nostrii o gama larga de servicii de curatenie.

      Oferim solutii personalizate pentru curatenie, acoperind practic toate nevoile specifice cu care va puteti confrunta. Furnizam servicii de curatenie de calitate, flexibile si adaptate fiecarui obiectiv in parte (interventiile se pot efectua ocazional sau periodic). Intreaga activitate este efectuata de personal calificat, cu echipamente si consumabile profesionale si este coordonata de un supervizor ce evalueaza permanent calitatea si imbunatatirile ce pot fi aduse prestatiei.

       Motivele pentru care va sfatuim sa apelati la serviciile noastre:

  • eliminati problemele legate de organizarea si urmarirea personalului
  • eliminati problemele legate de aprovizionarea cu materiale pentru curatenie si problemele legate de utilizarea corecta si judicioasa a acestora;
  • eliminati problemele legate de eventualele defectiuni ale utilajelor;
  • eliminand din preocuparile dumneavostra aceste activitati auxiliare, puteti dedica mai mult timp activitatilor profesionale.

 

Servicii

     Curatenie de intretinere - consta intr-un ansamblu de operatiuni ce se executa intr-o anumita succesiune si o frecventa dinainte stabilita printr-un grafic de lucrari.
Anumite operatiuni se executa zilnic, de exemplu: aspirat, sters praf, dezinfectat grupuri sanitare, spalat pardoseli dure, etc; altele se executa periodic cu frecventa saptamanala, lunara, trimestriala, semestriala (curatare si protejare tasaturi, spalat geamuri spalat mocheta, etc).

     Servicii de intretinere pardoseli(gresie, marmura, PVC, trepte, beton

    Servicii de intretinere curatenie, spalare mochete, canapele, jaluzele verticale.

     Servicii de spalat - calcat lenjerie, echipamente de lucru.

     Lucrari la inaltime pentru curatare fatade, tavane, instalatii de aerisire, conducte, corpuri de iluminat.

     Servicii de curatare si intretinere spatii exterioare: maturat, tuns gazon.

     Montare si intretinere Sisteme de Lavoar gama TORK.

Graficul de lucru - se stabileste in functie de nevoile specifice ale fiecarui beneficiar. Pe langa curatenia de intretinere, societatea noastra mai poate oferi si alte servicii dintre care amintim:

  • curatenie dupa constructie;
  • curatenie generala;
  • montare si intretinere sisteme de lavoar (gama Tork);
  • curatenie - operatiuni ocazionale (spalare mocheta, spalare geamuri, lustruit marmura);
  • spalare echipamente de lucru

 

 

Galerie foto