Firma curatenie Timisoara

Firma curatenie Timisoara

Firma curatenie Timisoara  Lumea moderna este caracterizata in general prin lipsa timpului. Acum, atat barbatul cat si femeia au un loc de munca stabil care ocupa mai tot timpul. Perioada in care doar barbatul muncea la un loc de munca extern iar femeia era casnica si avea grija de curatenie, mancare si copii a apus de mult. Pe de alta parte, locurile de munca evoluand si ajungand la birouri, curatenia trebuia facuta de catre cineva. Asadar, date aceste premize aparitia firmelor de curatenie era doar o chestiune de timp, atat pentru firma cat si pentru persoana fizica. Daca sunteti din Timisoara va recomandam cea mai buna firma curatenie Timisoara.

  Curatenia este un factor foarte important in mentinerea ai imbunatatirea comfortului atat in casa ta cat si la locul de munca. Un loc murdar, plin de gunoi, necuratat, pe langa faptul ca poate crea hepatita o sederea prelungita intr-un astfel de mediu insalubru, creeaza o stare continua de tensionare si irascibilitate. Periodic, curatenia trebuie facuta, iar daca timpul este cel mai mare imprediment al tau, cel mai bine este sa apelezi la o firma de curatenie.

  Aceste firme de curatenie au aparut in mai multe zone ale tarii, printre care si Timisoara. Daca provii din Timisoara, apelarea la aceasta firma de curatenie salveaza timp. Obiectivul principal este satisfacerea gusturilor clientilor, rezultatul final fiind profesional, calitativ, realizat in siguranta si implementat prin cele mai inalte standarde de calitate. Aceste servicii de calitate inalta sunt realizabile prin echipamente speciale, aparate si solutii de curatat specializate pentru fiecare suprafata. Caracteristicile firmei de curatenie timisorene sunt eficienta maxima, seriozitate, calitate siguranta si profesionalism. De asemenea, tehnicile utlizate la curatarea suprafetelor capriciose precum si solutiile utilizate sunt foarte importante pentru ca, neatentia poate afecta calitatea materialului.

  Spre, exemplu in curatarea si lustruirea granitului trebuiesc urmati anumiti pasi pentru a ajunge la un rezultat final de calitate: stergerea granitului cu detergent folosind un burete/o carpa, clatire apoi uscare, dupa aceea se va puvleriza cu un adeziv de etansare si se va sterge cu o carpa curata, urmeaza stergerea granitului cu alcool izopropilic, apa si detergent de vase, se lasa sa actioneze si apoi se sterge. Lustruirea se poate realiza prin inlocuirea solutiei din apa si alcool izopropilic cu o solutie din apa si bicarbonat de sodiu.

  Parchetul, este iarasi un material care daca nu este tratat cu grija poate fi afectat. Trebuie avuta grija la pietricele, cioburi sau orice tip de material dur si abraziv care pot provoca urme permanente pe parchet. Pentru intretinere firma de curatenie sugereaza ca in casa proprie sa fie amplasat un covras la intrare pentru incaltaminte iar in cazul birourilor utilizarea unor scaune cu roti speciale.

  Firma de curatenie timisoara promoveaza servicii de calitate prin personal special pregatit: stergerea prafului de pe piese de mobilier si echpamente electronice utilizand carpe si solutii specifice pentru fiecare suprafata; aspirare/maturare pardosela/mocheta/covor, spalare, spalare parchet;curatarea bailor (gresie si faianta) si a obiectelor sanitare din baie (lavoar, cabina dus sau cada, vas si rezervor wc) utilizand solutii antibactieriene speciale pentru acest gen de curatenie; curatarea bucatariei si a elementelor componente: aragaz, frigider, hota, etc utilizand degresanti puternici dar care nu dauneaza suprafetelor; golirea cosurilor, stergerea de praf a corpurilor de iluminat; curatarea ferestrelor si spalarea oglinzilor.